Saro-Security: Ervaren, toegewijd en duurzaam

Saro-Security: Ervaren, toegewijd en duurzaam - Saro-Security Purmerend

Saro-Security is een jong beveiligingsbedrijf, opgericht in 2019 als uiteindelijke resultaat van een goede vriendschap tussen Robert van Weely en Samir Herzi, gecombineerd met jarenlange ervaring van beide eigenaren in de beveiligingsbranche.
Robert en Samir zijn al jaren werkzaam als beveiliger bij een aantal bedrijven waaronder Securitas, met als specialisatie de mobiele surveillance, evenementenbeveiliging en horeca.

Nieuw: Vanaf eind april, landelijk inzetbare hondengeleider!

Opsporingshond Max klaar voor actie

De grote liefde en interesse van Robert van Weely gaat uit naar honden en het is daarom niet verwonderlijk dat hij als gediplomeerd hondengeleider inmiddels bezig is om de laatste hand te leggen aan het trainen en opleiden van zijn enthousiaste diensthond Max.
Op 6 februari heeft Max een leeftijd van 18 maanden bereikt en daarmee voldoet hij aan de leeftijdseis voor zijn officiƫle examen.
Max is zeer getalenteerd, enthousiast en dol op het samenwerken met zijn baas Robert.

Robert van Weely en Samir Herzi hebben elkaar ontmoet tijdens hun werk bij Securitas en samen hebben ze besloten Saro-Security op te richten, een bedrijf dat de eerste lettergrepen van hun beider voornamen met elkaar verenigt.

Saro-Security heeft een vergunning van Justis en werkt volgende de regels van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr). Saro-Security heeft Nederlands Dienstnummer ND5758.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.